zwarte lakleren mocassins, met een wit hart op de voorkant, gedragen door iemand die een spijkerbroek draagt, staand op een trap
Damesschoenen van imitatielakleer met hartmotief
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Damesschoenen van imitatielakleer met hartmotief

49,90

Groot loopcomfort
Uitstekende ondersteuning voor de voeten
Een originele look, perfect voor het dagelijks leven

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze lakschoenen van imitatieleer hebben een uniek, tijdloos ontwerp dankzij het decoratieve hart op de voorkant. Ze zijn perfect voor lange, ontspannen omzwervingen dankzij de extra kruk voor optimaal comfort. De kwaliteit van de gebruikte materialen maakt ze ideaal voor langdurig gebruik.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze mocassins zijn gemaakt van imitatieleer van topkwaliteit, dat zijn levendige kleur en glanzende lakafwerking behoudt, zelfs na langdurig dagelijks gebruik. De elegante decoratieve details in combinatie met het ronde silhouet zorgen voor een slank en charmant ontwerp.”

Duurzame, comfortabele schoenen

Het ontwerp van deze mocassins maakt ze ideaal voor lange wandelingen in de stad. Hij houdt uw voeten geventileerd en zorgt de hele dag voor optimaal comfort. En terwijl hij blij is, garandeert hij een langdurige duurzaamheid, zodat u kunt genieten van het comfort van deze mocassins.
zwarte lakleren mocassins, met een wit hart op de voorkant, gedragen door iemand die een spijkerbroek draagt, staand op een trap

Tijdloos ontwerp

Dankzij de neutrale kleuren en het geraffineerde ontwerp kunnen deze mocassins gedragen worden bij een groot aantal outfits en stijlen. Door hun veelzijdigheid en tijdloosheid zijn het een paar schoenen die u jarenlang zult vergezellen en waarderen.

Extra informatie

Kleur

Materiaal

Seizoen

,