Witte mocassins voor babymeisjes met bloemmotief bovenop
Zachte mocassins met bloemmotief voor babymeisjes
-10% Code SPG10 tot 26/06/2024

Zachte mocassins met bloemmotief voor babymeisjes

19,90

Trendy bloemmotief
3 kleuren beschikbaar
Comfortabel en praktisch

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze zachte mocassins met bloemmotief voor babymeisjes zijn de perfecte keuze om de voetjes van uw prinses stijlvol en comfortabel aan te kleden. Het extra materiaal is ideaal voor gebruik in grote ruimtes, zodat u het natuurlijk zonder zorgen of irritatie kunt gebruiken. De blokkering zorgt voor extra bescherming.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“De blokkering aan de voorkant geeft een extra dosis elegantie. Met hun prachtige kleuren en artistieke ontwerp voegen deze mocassins een opvallend accent toe aan uw outfit. Deze mocassins kunnen gedragen worden voor speciale gelegenheden zoals doopfeesten of bruiloften. Of gewoon voor elke dag.”

Flexibiliteit en comfort

Deze mocassins zijn gemaakt van zachte materialen van hoge kwaliteit en voelen zacht aan de tere babyhuid. Dankzij de flexibele tekst kunnen de schoentjes op natuurlijke oppervlakken gedragen worden als de vele sporten en vrijetijdsactiviteiten hun tol eisen. De antislip rubberen zool biedt optimale grip op gladde of oneffen oppervlakken, zodat uw baby veilig is als ze zelfstandig begint te bewegen.
Witte mocassins voor babymeisjes met bloemmotief bovenop
Witte mocassins voor babymeisjes met bloemmotief bovenop

Gemakkelijk aan te trekken

Deze mocassins zijn gemakkelijk aan te trekken dankzij het veterloze ontwerp en zijn parfait voor kleine voetjes die snel groeien. Het klittenband aan de bovenkant voorkomt ook dat de schoenen per ongeluk uitvallen als uw baby druk aan het verkennen is. Deze praktische aanpak is ook ideaal voor veel mensen die op zoek zijn naar een nieuwe manier om hun kleine bundeltje vreugde bij elkaar te houden.

Extra informatie

Matière de Semelle Extérieure

Coton

Matière Supérieure

PU

Saison

Printemps et automne

Sexe

Bébés filles