4 paar bruine, witte en roze veterschoenen platgelegd
Zachte baby mocassins met veters en teddybeertong
-15% Code DCB15 tot 01/12/2023

Zachte baby mocassins met veters en teddybeertong

19,90

Verstelbare veters
Schattig teddybeertang detail
Lichtgewicht, flexibel materiaal
Voor jongens en meisjes

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze mocassins met vesten en een glanzende teddybeertjestong zijn het perfecte accessoire voor de perfecte kleding van uw baby. Ze zijn het perfecte accessoire voor de kleding van uw kind, omdat ze gebruikt kunnen worden om ze tegen de elementen te beschermen. De teddybeertjestong geeft deze mocassins een speciale en charmante look.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze mocassins met profiel en teddybeertong zijn een perfect accessoire voor baby’s en geven baby een extra dosis comfort! Deze stijlvolle mocassins zijn ontworpen met veel aandacht voor detail en zijn perfect voor baby’s specifieke behoeften, met een perfecte pasvorm en perfecte ondersteuning.”

Schattig teddybier detail

Een van de meest vertederende kenmerken van deze mocassins is de Teddybeertong. Deze kleine, speciale teen, die door iedereen gedragen wordt, geeft mij ongelooflijk veel charme. Uw baby ziet eruit als een schattige kleine teddybeer als hij deze schoenen draagt! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren die perfect bij de outfits van uw kind passen.
4 paar bruine, witte en roze veterschoenen platgelegd

Zacht en schattig

Deze mocassins met profiel en teddybeertong zijn een perfect accessoire voor baby’s en geven baby een extra dosis comfort! Deze stijlvolle mocassins zijn ontworpen met veel aandacht voor detail en zijn perfect voor baby’s specifieke behoeften, met een perfecte pasvorm en perfecte ondersteuning.

Extra informatie

Matériau de Semelle Extérieure

Coton

Matériau Supérieur

PU

Saison

Printemps et automne

Sexe

Unisexe