Vier paar heldere tweekleurige baby mocassins in roze, wit, goud en zwart
Tweekleurige mocassins voor babymeisjes
-10% Code RDM10 tot 01/06/2024

Tweekleurige mocassins voor babymeisjes

24,90

Praktisch, veterloos ontwerp
Aantrekkelijk tweekleurig ontwerp
Slipbestendige zolen
4 kleuren beschikbaar

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze mooie, heldere tweekleurige mocassins voor babymeisjes zijn de perfecte keuze om kleine voetjes stijlvol en comfortabel aan te kleden. Ze zijn praktisch en gemakkelijk te gebruiken en hebben een lichte, flexibele buitenzool die uw kleine meisje veel grip geeft. Het lichtgewicht design maakt deze mocassins licht en praktisch.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze mocassins zijn met veel zorg en oog voor detail gemaakt en hebben een glanzende afwerking die bij elke stap het licht vangt. Deze mocassins bieden optimale flexibiliteit met een lichtgewicht, synthetische zool, zodat babyschoentjes zonder zorgen gedragen kunnen worden. De binnenzool met kussentjes zorgt de hele dag voor maximaal comfort, zelfs op de meest hectische avonturen.”

Gemakkelijk aan te trekken

Ze zijn praktisch en gemakkelijk aan te trekken en zijn perfect voor grote en kleine baby’s. DE schoentjes zijn flexibel en kunnen op verschillende manieren gebruikt worden om aan de behoeften van uw baby te voldoen.
Vier paar heldere tweekleurige baby mocassins in roze, wit, goud en zwart

Schitterende kleuren

Dit model heeft een leuke combinatie van twee trendy kleuren die de outfits van uw kind een origineel tintjegeven. Het juk aan de voorkant is versierd met een glinsterende tint die het licht schitterend vangt, terwijl de rest van de mocassin een elegante neutrale tint heeft, waardoor hij er tijdloos en veelzijdig uitziet. Bovendien zijn ze gemakkelijk te combineren met een hele reeks outfits, van jurken tot broeken, zodat ze op verschillende manieren gebruikt kunnen worden.

Extra informatie

Matériau de Semelle Extérieure

Coton

Matériau Supérieur

PU

Saison

Hiver, Automne, Printemps, Été

Sexe

Bébé unisexe