Tweekleurige bruine en beige bootschoenen met veters op een witte achtergrond
Tweekleurige mocassins met vetersluiting voor babyjongens
-10% Code DCN10 tot 01/01/2024

Tweekleurige mocassins met vetersluiting voor babyjongens

29,90

Trendy tweekleurig ontwerp
Comfort en flexibiliteit
Gemakkelijk aan te passen met veters
Zachte antislipzool

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

De tweekleurige boot mocassins met vetersluiting voor babyjongens bieden een uitzonderlijke combinatie van tijdloze stijl en optimaal comfort. Dankzij hun klassieke, elegante silhouet kunnen ze voor elke gelegenheid gedragen worden. Ze zijn gemaakt van sterke, schone materialen om irritatie of misselijkheid te voorkomen. De gepolsterde binnenzool biedt extra ondersteuning voor de groeiende voetbogen en zorgt voor een stabiel, natuurlijk looppatroon.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“De tweekleurige bootmocassins met vetersluiting voor babyjongens zijn de perfecte keuze om een vleugje charme en stijl toe te voegen aan de voetjes van uw dierbare kleintje. Deze schattige mocassins zijn met zorg en oog voor detail ontworpen en bieden een unieke mix van verfijning en onschuld, in een miniatuurversie geïnspireerd op iconische zeemansschoenen.”

Prachtige afwerkingen en details

Met een ontwerp dat geïnspireerd is op traditionele boot mocassins, zijn deze schoenen voorzien van contrasterende stiksels voor een extra vleugje elegantie. De bijpassende veters zorgen ook voor een persoonlijke pasvorm voor optimale ondersteuning, terwijl uw baby de onafhankelijkheid heeft om te ontdekken en te spelen. Het tweezijdige ontwerp geeft uw baby een duidelijk zicht.
Tweekleurige bruine en beige bootschoenen met veters op een witte achtergrond
Tweekleurige bruine en beige bootschoenen met veters op een witte achtergrond

Charmante mocassins

De tweekleurige bootmocassins met vetersluiting voor babyjongens zijn de perfecte keuze om een vleugje charme en stijl toe te voegen aan de voetjes van uw dierbare kleintje. Deze schattige mocassins zijn met zorg en oog voor detail ontworpen en bieden een unieke mix van verfijning en onschuld, in een miniatuurversie geïnspireerd op iconische zeemansschoenen.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

, ,