Op een witte achtergrond een paar bruine mocassins met vierkante tenen, gevlochten leren riempjes aan de bovenkant en beige touw rond de voet
Gevlochten leren mocassins met koord voor babyjongens
-15% Code DCB15 tot 01/12/2023

Gevlochten leren mocassins met koord voor babyjongens

19,90

Kan worden aangetrokken zonder vast te maken
Eenvoudig onderhoud
Compatibel met alle outfits
Lichtgewicht schoen

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Deze schattige gevlochten leren mocassins met touw voor babyjongens zijn het perfecte accessoire om elke outfit elegant af te maken zonder het welzijn van kleine voetjes te verwaarlozen! Uw unieke look zal een echte blikvanger zijn. Ze zijn zo ontworpen dat u een aantal zeilboten op natuurlijke oppervlakken kunt maken en ze regelmatig kunt gaan gebruiken, zodat u het comfort krijgt dat u nodig hebt voor een lange levensduur. Dit model is ideaal om elke dag te dragen.

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Onze gevlochten leren mocassin met touw is een slimme keuze als uw kleine jongen wil kleden in stijlvolle, unieke kwaliteitsschoenen. De combinatie van gevlochten echt leer en het beige touw dat om het voetbed zit, creëert een geraffineerd ontwerp en benadrukt het traditionele, handgemaakte gevoel van het model. Hij is verkrijgbaar in bruin, marineblauw en wit, tijdloze kleuren die elke outfit in het tussenseizoen zullen verfraaien.”

Veilig leren lopen

Deze geweldige mocassins zijn niet alleen een goed idee, ze zijn ook ontworpen om het u comfortabel te maken en u op de been te houden. De platte, flexibele karkassen bieden baby een hoge mate van stabiliteit wanneer hij zijn eerste zitje opent. Ze hebben ook een dikke binnenzoolrug die het zitje nog comfortabeler maakt. Met de kleine rubberen inzetstukken garandeert de buitenzool ook een stevige grip op verschillende oppervlakken om uitglijden te voorkomen.
0-6f7c64.jpeg
Op een witte achtergrond een paar bruine mocassins met vierkante tenen, gevlochten leren riempjes aan de bovenkant en beige touw rond de voet
0-9abfa0.jpeg

Een elegante, handgemaakte look

Onze gevlochten leren mocassin met touw is een slimme keuze als uw kleine jongen wil kleden in stijlvolle, unieke kwaliteitsschoenen. De combinatie van gevlochten echt leer en het beige touw dat om het voetbed zit, creëert een geraffineerd ontwerp en benadrukt het traditionele, handgemaakte gevoel van het model. Hij is verkrijgbaar in bruin, marineblauw en wit, tijdloze kleuren die elke outfit in het tussenseizoen zullen verfraaien.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

, ,