4 paar ronde mocassins in zwart, donkerblauw, beige en grijs gevlekt katoen. Er zit een bruine klittenbandsluiting aan de zijkant.
Baby’s eerste stapjes mocassins in katoen
-15% Code DCB15 tot 01/12/2023

Baby’s eerste stapjes mocassins in katoen

14,90

Lichtgewicht schoen
Geschikt voor koude temperaturen
Eenvoudige bevestiging
Uitstekend loopcomfort

Onze producten vallen klein uit, dus neem de maat boven je gebruikelijke maat als je twijfelt tussen 2 maten (als je bijvoorbeeld normaal maat 38-39 hebt, neem dan maat 39).

Elegantie en stijl… Onze mooie katoenen baby mocassins zullen snel een must-have voor uw kind worden. Dit speciale paar mocassins is ontworpen om u het comfort te geven dat u nodig hebt voor uw eerste uitstapjes. Soepel en goed beschermd in deze mooie schoentjes zal uw kleintje klaar zijn om de wereld in stijl te verkennen!

Volg een paar eenvoudige stappen om een paar mocassins te onderhouden.

Maak je mocassins eerst regelmatig schoon door ze af te nemen met een zachte doek om stof en lichte vlekken te verwijderen. Gebruik vervolgens een zachte borstel om het vuil en de vlekken te verwijderen.

Als je mocassins van leer zijn, gebruik dan een geschikt onderhoudsproduct om het leer te voeden en te beschermen tegen slijtage en krassen. Bewaar je mocassins ten slotte op een droge, goed geventileerde plek, buiten direct zonlicht, om te voorkomen dat ze voortijdig verbleken of verslechteren.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je de levensduur van je mocassins verlengen en ze lang in goede staat houden.

Alle bestellingen worden binnen 24 tot 48 uur klaargemaakt en verzonden door onze teams (uitgezonderd weekends en feestdagen) en kunnen tijdens drukke periodes tot 72 uur duren.

Ons retourbeleid duurt 14 dagen. Als er sinds je aankoop 14 dagen zijn verstreken, kunnen we je helaas geen geld teruggeven of ruilen.

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als toen je het ontving. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

“Deze katoenen mocassins voor de eerste stapjes zijn de perfecte keuze voor baby’s vanaf de geboorte tot 18 maanden, zodat hun voetjes licht en comfortabel blijven en gemakkelijk kunnen bewegen terwijl ze veilig de wereld om hen heen verkennen. U vindt ze in een reeks natuurlijke, hoogwaardige kleuren die bij deze outfit van casual tot elegant gaan.”

Flexibiliteit en bescherming

Deze schoentjes van natuurlijke vezels zijn gemaakt van zacht, ademend katoen en zijn ontworpen om zacht aan te voelen en de kwetsbare voetjes van baby’s ultieme bescherming te bieden als ze op de grond kruipen of spelen. Hun ronde vormt zich perfect naar de vorm van de voet en garandeert extreme flexibiliteit om uw kleintje volledige bewegingsvrijheid te geven. De antislipzool biedt uitstekende grip op de vloer en voorkomt dat baby’s uitglijden of vallen als ze op hun tenen gaan staan.
4 paar ronde mocassins in zwart, donkerblauw, beige en grijs gevlekt katoen. Er zit een bruine klittenbandsluiting aan de zijkant.

Een tijdloos model

Deze katoenen mocassins voor de eerste stapjes zijn de perfecte keuze voor baby’s vanaf de geboorte tot 18 maanden, zodat hun voetjes licht en comfortabel blijven en gemakkelijk kunnen bewegen terwijl ze veilig de wereld om hen heen verkennen. U vindt ze in een reeks natuurlijke, hoogwaardige kleuren die bij deze outfit van casual tot elegant gaan.

Extra informatie

Materiaal

Seizoen

,