Mand

-10% KORTING NU MET CODE SPG10

Hoe draag je loafers voor heren

De mocassin is een prachtige schoen waar de meeste mannen dol op zijn. Comfortabel en veelzijdig tegelijk is dit model schoen een must-have in de herenkleedkamer, vooral als het warm weer wordt. Met hun opvallende look zijn ze een geweldige manier om een casual-chique zomerse look te creëren.

Hoewel ze vrij plat zijn, hebben deze schoenen een kleine hak. Ze zitten onder de enkel, hebben geen veters en zijn gesloten. Ze zijn gemakkelijk aan en uit te trekken. Voor het comfort dragen mannen een mocassin vaak het liefst zonder sokken. Het leer waarvan ze gemaakt zijn is zeer ademend. Mannen kiezen ze voor hun comfort en praktisch nut. Als symbool van aanwezigheid en elegantie kunnen ze in verschillende stijlen worden gedragen.

Onder de vele modellen mocassins voor heren is de mocassin gemakkelijk te herkennen vanwege zijn assertieve stijl. Er zijn veel variaties in de familie van de loafers voor heren. Je kunt gemakkelijk verschillende stijlen kiezen om je look te diversifiëren. Je kunt ze combineren met verschillende outfits voor elke gelegenheid. Er zijn genoeg manieren om er stijlvol uit te zien met een loafer. Ontdek wat inspiratie om je mocassins stijlvol te dragen.

Verschillende manieren om loafers voor heren te dragen

Om de perfecte outfit samen te stellen, moet je je schoenen net zo zorgvuldig kiezen als je kleding. Welke loafers je draagt hangt af van de gelegenheid en je activiteiten. Bovendien biedt de ruime keuze aan loafers volop mogelijkheden om plezier te hebben met mode.

Formele stijl

Loafers passen perfect bij formele kleding. Je hoeft je alleen maar aan te passen aan de situatie. De meeste mannen kiezen voor eenvoudige modellen. Ze worden gewaardeerd omdat ze sober en opgeruimd zijn. Leren herenloafers werken goed voor een volledig formele look.

Om je outfit formeel te houden, draag je sokken bij je favoriete schoen. Pakken hebben meestal sokken nodig om een nette indruk te maken.

Om valse noten te voorkomen, trek je je leren loafers aan met een donker pak en bijpassende sokken. Als je stoutmoedig en zelfverzekerd genoeg bent, probeer dan getextureerde sokken bij je loafers. Voor een kleurrijke touch kies je een donkergekleurd paar met contrasterende sokken.

Preppy stijl

Ook al is de preppy stijl tegenwoordig meer sportkleding, het is nog steeds elegant. Om het zonder mankeren te dragen, moet je heel zelfverzekerd zijn. Laat je niet beïnvloeden door de huidige mode – je kunt deze stijl opnieuw uitvinden. Je kunt je preppy look creëren met een eenvoudig jasje in rood, groen, marineblauw of flessengroen. Kies er een van een lichtgewicht stof zonder franjes. Combineer het met een beige of kaki chinobroek of een warmere kleur: baksteenrood, hemelsblauw… Kies een eenvoudig gestreept oxford overhemd in een effen of pasteltint… Een trui met ronde hals is ook heel elegant.

Om je look af te maken kun je kiezen tussen een flitsende vlinderdas of een traditionele gestreepte stropdas. De laatste is een belangrijk onderdeel van de preppy stijl, terwijl de vlinderdas het al te formele aspect van je outfit breekt. Kies loafers voor heren met bitches.

Casual stijl

Loafers passen goed bij een casual stijl. Je kunt deze stijl met elk model combineren. Kies ze op basis van de look waar je voor gaat. Voor een casual look met een sportief randje zijn drivers of mocassins met studs perfect.

Voor het patina kies je je favoriete kleur: donkerbruin, lichtbruin, bordeauxrood, blauw… Zwarte loafers zijn niet aan te raden voor deze stijl. Dat is te formeel voor een casual look. Loafers zijn verkrijgbaar in veel verschillende materialen en kleuren. Voor een levendige touch kies je voor de gekleurde versies, zowel in de zomer als in de winter. Probeer verschillende combinaties van kleuren en texturen uit om de beste look te vinden. Een gedurfde look moet contrasteren met een monochrome outfit. Kies een kleur die bij je outfit past voor een vleugje kleur.

Draag je favoriete loafer met een kaki chino of raw denim jeans. Als je een sartorialist bent, laat dan je enkels een beetje zien zonder sokken. Je kunt ook onzichtbare sokken dragen of sokken in een neutrale kleur. Als je lef hebt, laat dan je benen zien door in de zomer een mooie korte broek te dragen. Draag een shirt met korte mouwen of een polo.

Casual chic

Casual chic is de laatste jaren erg in de mode. Je kunt dit concept gemakkelijk overnemen met een loafer. Deze schoen geeft je outfit een bijzondere touch. Om je casual look te verbeteren, combineer je formele en minder formele stukken. Wees voorzichtig, want er is geen groot verschil tussen chic en casual. Gebruik de gelegenheid om er chic uit te zien zonder te overdrijven. Zorg ervoor dat je outfit niet te casual of te geraffineerd is.

Draag een jeans of chino met je penny loafers of loafers met kwastjes. Voor de bovenkant kies je een polo, een klassiek overhemd of een blazer. Welk type loafer je ook kiest bij je jeans, het kan je look een sportief-chique tintje geven.

Je kunt het beste meer casual gaan, dus zonder stropdas. Je kunt je overhemd iets losknopen. Kies uit suède, leer, driver, fluweel en bit loafers… Lichtbruine, marineblauwe en lichtgrijze loafers zijn ook erg mooi voor een casual chic look.

Voor een casual stijl

Door van model te veranderen, kun je van een sportieve look naar een meer casual look gaan. Ze kunnen gedragen worden met een casual outfit van jeans en een polo of t-shirt.

In de zomer en lente zijn loafers een echt alternatief voor sandalen en sportschoenen. Zachte en lichte suède loafers zijn een echte aanrader.

Stop je paar mocassins in je koffer voor de vakantie. Ze zijn ultracomfortabel en kunnen gedragen worden tijdens lange wandelingen: museumbezoek, stadswandelingen, restaurants… Dit is het model om te kiezen voor een casual stijl overdag en zelfs ‘s avonds. Draag hem met een lichte trui, een matrozenpakje, een linnen broek, een witte jeans..

Voor een trendy stijl

In dezelfde categorie als sneakers, laarzen en richelieu zijn loafers voor heren perfect voor alle gelegenheden. Voor een trendy look is een paar leren of lak loafers ideaal om een pak af te maken. Een zwarte of bruine mocassin voegt een vleugje elegantie toe aan je outfit.

In de zomer zijn modellen van fluweel, canvas of zacht leer ideaal. Combineer ze met een skinny jeans, een polo of een lichte geklede broek. Om warm te blijven in de vrieskou zijn dikke leren of suède loafers een uitstekende keuze. Ze zien er geweldig uit met een jas en een dikke jeans.

In een nette outfit

Als je je wilt opdoffen voor een speciale gebeurtenis, zoals een doop, bruiloft of andere gelegenheid, kleed je pak dan aan met bijvoorbeeld een paar trouwschoenen voor heren. Zo houd je je aan de dresscode. Wanneer je je blauwe pak draagt, wees dan elegant en plat tegelijk met mocassins voor heren op een feest of bruiloft. Deze perfecte combinatie zorgt voor comfort en lichtheid en stelt je op je gemak tijdens het dansen. De versie met kwastjes trekt de aandacht naar je toe.

De mocassin past ook goed bij een chique casual outfit zoals je die naar je werk draagt. Draag ze met een mooi overhemd en een chino broek.

Gladleren heren loafers zijn ideaal voor geklede outfits. Kies qua kleur voor donkere tinten zoals bruin en zwart

Als je een chique maar comfortabele look wilt, kies dan voor lakleren of bruin suède loafers of loafers met kwastjes. De elegante lijnen van herenloafers geven je werkoutfits een geraffineerde touch. Laat je fantasie de vrije loop bij jeans, pantalons of chino. Draag een gestreept overhemd of een effen T-shirt (soms met een blazer erover) als top.

Nu heb je een aantal ideeën over hoe je mocassins kunt dragen. Welk paar je kiest, hangt af van je activiteiten en omstandigheden. Om er zeker van te zijn dat je geen faux pas maakt, moet je goed kijken naar de verschillende stijlen loafers. Aarzel niet om mocassins te kiezen om je stijl te verbeteren. Ga naar je favoriete online winkel om het juiste paar te vinden.

Profiteer van een onmiddellijke korting van 10% !

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende bestelling. Mis het niet !

0